Bagnara dołącza do wiodących firm architektonicznych i projektowych w Chicago w ramach misji biznesowej „We Speak Stone”

Chicago 14.05.2024

Bagnara z dumą uczestniczy w misji biznesowej We Speak Stone, organizowanej przez Veronafiere-Marmomacc, która odbędzie się w Chicago w dniach 14-16 maja 2024 roku. Podczas tego wydarzenia nasz Area Manager, Daniel Grubic, będzie współpracował z wiodącymi amerykańskimi firmami architektonicznymi i projektowymi, aby omówić zastosowanie kamienia naturalnego w nowoczesnej architekturze i aranżacji wnętrz. Zaprezentujemy naszą różnorodną gamę wysokiej jakości kamieni naturalnych, demonstrując nasze zaangażowanie w niezawodność, zrównoważony rozwój i naszą rozległą wiedzę w zakresie obróbki kamienia. Jako firma rodzinna z bogatym doświadczeniem we współpracy zarówno przy projektach krajowych, jak i międzynarodowych, nie tylko zapewniamy terminową dostawę, ale także aktywnie i rzetelnie angażujemy się w każdą fazę projektu. Życzymy Danielowi Grubicowi owocnych dyskusji i udanego networkingu podczas wydarzenia.

powrót do przeglądu poprzednia następne

Twoja lista zgłoszeń jest pusta.